Stage Online Marketing

Solliciteer nu

Stage Online Marketing

Jij bent een enthousiaste, creatieve HBO- of WO student en op zoek naar een leerzame meewerkstage op het gebied van online marketing. Wij bieden jou een uitdagende stage bij een van de snelst groeiende online bedrijven: Talpa eCommerce. Het bedrijf achter de labels VakantieVeilingen.nl/be, SlaJeSlag.nl en Actievandedag.nl/be. Voor deze stage ben je minimaal 4 dagen (32 uur) per week beschikbaar om mee te werken.

Internship · Amsterdam

Ooit was de kassa bij de ingang de enige plek waar je een toegangskaartje voor een pretpark, dierentuin of evenement kocht. Talpa eCommerce heeft hier met haar unieke veilingsmechanisme verandering ingebracht en is uitgegroeid tot de grootste internationale data-driven e-commercespeler binnen Nederland en België.

Waar kom je terecht en wat zijn jouw werkzaamheden?

Je wordt onderdeel van het online marketing team, waarin je onder andere aan de slag kan met affiliate, search, social en/of display marketing. Graag bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek welk online marketing kanaal het beste bij jou past.

Het Online Marketing team bestaat uit 8 online marketing specialisten. Samen met hen ga je op zoek naar de beste promotie van onze deals en veilingen. Doordat alle specialisten nauw samenwerken aan diverse campagnes krijg je de kans om ook kennis op te doen van andere online marketing kanalen. Daarnaast werk je samen met collega’s van andere marketing teams, zoals CRM en Brand & Communications.


Een dag als Online Marketing Stagiair?

"Je start de dag met het analyseren van de resultaten van de dag ervoor. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie en de weekendverhalen van je collega’s. Zijn de targets behaald voor engagement, sessies en nieuwe registraties? Is jouw creatieve Instagram stories viral gegaan? Je kijkt samen met de specialisten naar nieuwe mogelijkheden en zorgt dat de promotiematerialen en posts afgestemd zijn op de lopende campagnes. Een nieuwe dierentuin veiling is live! Jij gaat meteen samen met het designteam aan de slag voor een post en benaderd een aantal partijen om te zorgen dat zij deze veiling ook extra zullen promoten.”
Wat mag je van ons verwachten?

 • Een leerzame stage bij een van de succesvolste e-Commerce organisaties van Nederland;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
 • Kennismaking met vele facetten van de organisatie;
 • Een veelzijdige, afwisselende plek met jonge, enthousiaste collega's (ook veel stagiairs!);
 • Elke donderdagmiddag supergezellige borrels in onze eigen bar op de 7de etage met uitzicht over het centrum van Amsterdam.;
 • Een stagevergoeding van € 400 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week);
 • Het betreft een full-time (32-40 uur per week) stageplek voor tenminste 5 maanden;
 • Het is mogelijk om 1 of 2 dagen per week thuis te werken;
 • Op Kantoordagen een uitgebreide lunch en goede koffie;
 • Gratis deelname aan de Talpa eCommerce Health Club (niet verplicht natuurlijk);
 • Een stage op een centrale plek in Amsterdam.

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO of WO opleiding: minimaal 3e jaar HBO opleiding;
 • Je hebt passie voor Marketing en swiped en scrolt regelmatig door alle social kanalen heen;
 • Je beschikt over communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal;
 • Je kunt goed omgaan met data, maar bent ook creatief;
 • Je bent minimaal 4 dagen (32 uur) per week beschikbaar voor deze stage.

Word Stagiair!

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Stagiair Online Marketing? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop 'solliciteer nu' jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team!

Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar recruitment@emesa.nl.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.bewww.vavabid.bewww.actievandedag.nl,
 www.actievandedag.be, www.gowinit.de en www.slajeslag.nl.

Hier ga je werken

Talpa eCommerce (Emesa), onderdeel van Talpa Network, is als toonaangevend e-commercebedrijf marktleider in de Benelux op het gebied van dynamic pricing in de vrijetijds- en reissector. VakantieVeilingen.nl is daarvan het meest bekend, maar ook ActievandeDag.nl en SlaJeSlag.nl scoren bijzonder goed. Het veilingsysteem is een van de belangrijkste drijver achter het grote succes van de labels van Talpa eCommerce. Sinds Emesa in 2017 werd overgenomen door Talpa Network - onder meer eigenaar van SBS6, Veronica, Net5, Radio 538, Radio 10 en magazine LINDA. - verzekerde het zich niet alleen van enorme financiële slagkracht, maar ook van legio neiuwe, creatieve mogelijkheden en een ongekend marketingbereik voor haar labels.

Talpa eCommerce (Emesa) is zeer actief op het gebied dat zij zelf treisure noemen; travel, leisure en entertainment. Een enorme markt, waar feitelijk alles onder valt waar men een kaartje voor moet kopen: van dierentuinen en pretparken, tot welnesscentra, theaters, fesitvals en weekendjes weg - en alles daartussenin. Door relevante klantgroepen aan te boren en via verschillende labels en kanalen wervende campagnes te voeren, is Talpa eCommerce (Emesa) voor haar klanten van grote toegevoegde waarde. Het unieke veilingsmechanisme is een onderscheidende fun-factor in de e-commercemarkt, en zorgt ervoor dat consumenten zich meer winnaar dan klant voelen.